KORA

Eksamensprojekt på DMJX, 2. år. Udført i tæt samarbejde med Theodor Ballisager. Projektet bestod i at give vores bud på en rebranding og ny visuel identitet for Dansehallerne. Identiteten indeholder bl.a. et par generative features, som gør den let at anvende i praksis. Projektet blev bedømt med et 12-tal.

Type

Visuel identitet

Udført for

DMJX // Dansehallerne

Udført i

2019

Dynamisk logo

Logoet er bygget på et dynamisk princip, hvor hvert bogstav i KORA findes i fire forskellige versioner. Dette giver KORA muligheden for at ændre tone of voice, fra det mere formelle til det meget legende.

Logogenerator

For at styrke det dynamiske princip, udviklede vi en logogenerator vha. Processing. Programmet skaber de forskellige versioner af logoet dynamisk og gør det let at eksportere. Se generatoren i funktion ovenfor.

KORA Generator

Som et værktøj til de designere, som skal arbejde med identiteten, har vi bygget et værktøj via Processing, som kan skabe plakater, Instagram stories og Facebook event covers. Teksten og billedet kan lynhurtigt ændres, og resultatet kan let eksporteres til PNG, PDF eller videofiler. Se i videoen ovenfor, hvordan generatoren virker i praksis.