Biennalen for Kunsthåndværk & Design 2019

Visuel identitet til Biennalen; en udstilling og konkurrence med fokus på samtidens danske kunsthåndværk og design. Arbejdet bestod bl.a. i dynamisk logo, udstillingskatalog på 100 sider, plakater, udstilingsfolie og -skilte, facadebanner og animeret webbanner. Udstillingen finder sted fra 18. april til 5. maj 2019 på Nordatlantens Brygge i København.

Type

Visuel identitet

Kunde

Danske Kunsthåndværkere & Designere

Udført i

2019

Link

biennalen.dk

Identitet

Den stærke, røde farve er gennemgående i identiteten udstråler styrke, passion og ambition og underbygger værkernes kvalitet – foruden at vække opsyn i bybilledet og skabe nysgerrighed. Typografien, sat i to bredder af Sharp Grotesk af Sharp Type, er ligeledes et gennemgående, visuelt virkemiddel.

Biennalen_Katalog_15
Biennalen_Katalog_01
Biennalen_Katalog_03
Biennalen_Katalog_04
Biennalen_Katalog_05
Biennalen_Katalog_06
Biennalen_Katalog_07
Biennalen_Katalog_08
Biennalen_Katalog_09
Biennalen_Katalog_10
Biennalen_Katalog_11
Biennalen_Katalog_12
Biennalen_Katalog_14
Biennalen_Katalog_13

Udstillingskatalog

Kataloget blev lavet for at give de besøgende flere informationer om kunstnerne og de 18 værker og er på i alt 96 sider plus omslag, som har fået matcachering og partiel UV-lak for at give visuelt spil og en lækker taktilitet. Den røde farve er gennemgående og binder kataloget sammen. Værkfotos af Dorte Krogh. Trykt i 1000 eksemplarer af Rosendahls.

Plakater

For at reklamere for udstillingen, designede jeg to forskellige plakater, med værker af hhv. Ole Jensen og Kristine Mandsberg. Billederne har fået en duotone-effekt, så de blender sammen med baggrunden, passer ind i temaet, og vækker nysgerrighed, og den stærke røde skaber blikfang i bybilledet. Trykt i 600 eks. af Rosendahls.

_DSF7172
_DSF7178
_DSF7184
_DSF7190
_DSF7171

Værkskilte og folie

Nummererede værkskilte, som følger opsætningen og rækkefølgen fra kataloget. Opsat ved hvert værk på udstillingen. Folie ved indgangen til udstillingen, i én farve, matsort, for at undgå reflektioner. Produceret af Amager Skilte Center.

Annoncer

Annoncer i diverse formater, til online brug såvel som tryk; eks. til Politikens iByen. Annoncerne viser, hvordan identiteten let kan tilpasses forskellige fornater og størrelser.